Thai Airways komt terug naar Brussel

Na een onderbreking van vier jaar in de nasleep van de covid-pandemie, zal Thai Airways International vanaf 1 december 2024 haar non-stopvluchten hervatten tussen Brussel en Bangkok.

“Het is bijzonder goed nieuws om Thai Airways terug te verwelkomen op Brussels Airport. Deze dagelijkse rechtstreekse verbinding met Bangkok versterkt onze positie als Europese hub en biedt onze passagiers nog meer reisopties naar Azië. Ook voor de Thaise passagiers biedt onze luchthaven een ideale toegangspoort naar de rest van Europa. We kijken uit naar een mooie samenwerking.” zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport. 

De dagelijkse vlucht zal worden uitgevoerd door de B787-8 Dreamliner, één van de meest efficiënte toestellen op de markt, zowel op vlak van uitstoot als geluid. Het toestel biedt een 2-klassen configuratie, Royal Silk Class (22 stoelen) en Economy Class (234 stoelen).

Voor Brussels Airport bieden de nieuwe vluchten een belangrijke aanvulling in het intercontinentale netwerk van de luchthaven als belangrijke bestemming zowel voor toerisme als voor zakenreizen. Als Star Alliance luchtvaartmaatschappij versterkt Thai Airways ook de Star Alliance hub op Brussels Airport met home carrier Brussels Airlines. Thai Airways wordt hiermee opnieuw rechtstreeks geconnecteerd met het hart van Europa, met al zijn Europese en internationale instellingen en het netwerk dat hun Star Alliance partners op Brussels Airport bieden naar de rest van Europa en daarbuiten.

Vluchtschema

  • TG935 Brussel-Bangkok 13:10-06:10 (+1dag)
  • TG934 Bangkok-Brussel 00:30-07:05.

THAI-vluchten op de route Brussel-Bangkok-Brussel zullen vanaf 1 juni 2024 beschikbaar zijn voor boekingen via www.thaiairways.com.

Foto’s: Thai Airways International

Lees ook: Oceania Cruises: een gastronomische beleving op het water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *