Regent Seven Seas Cruises breidt luxe-ervaring uit met privéchauffeursdienst

Regent Seven Seas Cruises heeft een verbeterde tariefoptie onthuld die gasten echt gepersonaliseerde all-inclusive luxe biedt, met meer mogelijkheden om hun reis af te stemmen op hun unieke voorkeuren.

Flexibiliteit als ultieme luxe

Voor alle nieuwe reserveringen die vanaf 1 juli 2024 worden gemaakt, kunnen gasten kiezen uit het bestaande All-Inclusive Cruisetarief, met ongelooflijke inclusies tijdens hun cruise, variërend van onbeperkte keuze uit landexcursies tot specialiteitenrestaurants en premium dranken, tot valet wasservice, fooien en meer. Of het nieuwe Ultimate All-Inclusive Cruisetarief dat hun reis uitbreidt voorbij de cruise, inclusief retourvluchten in Economy en een nieuwe verbeterde privéchauffeursdienst met Blacklane.

“We zijn verheugd om een gloednieuwe toevoeging aan te kondigen als onderdeel van ons Ultimate All-Inclusive Cruisetarief. De introductie van de Blacklane privéchauffeursdienst versterkt de toonaangevende waardepropositie van Regent als de meest inclusieve luxe-ervaring, terwijl gasten meer vrijheid en flexibiliteit krijgen om hun reis af te stemmen op hun unieke smaak en voorkeuren,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Na uitgebreid feedback te hebben verzameld van onze trouwe gasten, was de boodschap luid en duidelijk dat ‘Flexibiliteit de ultieme luxe is’, waarbij luxereizigers meer keuze willen om hun reis voor en na hun cruise-ervaring aan te passen.”

Voor alle reserveringen vanaf 1 juli 2024 hebben gasten nu de flexibiliteit om te kiezen tussen twee tarieven:

 • Het bestaande All-Inclusive Cruisetarief: All-Inclusive Cruisetarieven zijn ideaal voor gasten die willen genieten van alle voordelen van de meest inclusieve luxe-ervaring tijdens hun cruise, maar hun eigen reisarrangementen naar en van hun cruise willen regelen. Dit geeft gasten meer flexibiliteit om hun reis te plannen, inclusief de mogelijkheid om kredietkaart- of luchtvaartmaatschappij-loyaliteitspunten te gebruiken om hun vluchten te kopen, een veelgehoorde vraag van gewaardeerde gasten.
 • Het Ultimate All-Inclusive Cruisetarief: Naast alle luxueuze voorzieningen die bij het All-Inclusive Cruisetarief zijn inbegrepen, genieten gasten die kiezen voor het Ultimate All-Inclusive Cruisetarief ook van:
  • Retourvluchten in Economy, met nog meer flexibiliteit om te kiezen voor andere cabines, zoals First Class, Business Class en Premium Economy op aanvraag.
  • Transfers per bus tussen luchthaven en schip.
  • Een tegoed tot het equivalent van US$ 500 per suite (US$ 250 per gast) voor een privéchauffeursdienst via Blacklane, een gloednieuwe toevoeging voor Regent die kan worden gebruikt voor extra transfers tussen thuis en luchthaven of om gratis transfers per bus tussen luchthaven en schip te upgraden.

Reserveringen voor gasten die vóór 1 juli 2024 hebben geboekt, blijven ongewijzigd met voorzieningen zoals oorspronkelijk geselecteerd.

Partnerschap met privéchauffeursdienst Blacklane

Om gasten meer flexibiliteit te bieden, is Regent een partnerschap aangegaan met de toonaangevende wereldwijde privéchauffeursdienst Blacklane.

De tot US$ 500 per suite Blacklane-voucher dekt doorgaans twee ritten van 75 kilometer of minder, zoals vanaf het thuisadres naar de luchthaven en van de luchthaven weer naar huis, elk in een privé-SUV of busje, met ruimte voor maximaal 5 stuks bagage. De voucher wordt rechtstreeks aan de gast verstrekt om te gebruiken op de website of mobiele app van Blacklane, waardoor ze volledige flexibiliteit hebben om deze toe te passen op al hun reisbehoeften vanaf 10 dagen vóór hun cruise tot 10 dagen na de cruise.

Blacklane wordt ook de exclusieve provider voor privétransfers voor gasten die Seven Seas Society Titanium-status en hoger hebben behaald, wat hen recht geeft op twee gratis privétransfers, ongeacht welk tarief ze hebben gereserveerd, en voor gasten van de Regent Suite die de mogelijkheid hebben tot onbeperkte privétransfers.

De meest inclusieve luxe-ervaring

Enkele van de belangrijkste inclusies die worden aangeboden als onderdeel van de meest inclusieve luxe-ervaring zijn:

Inbegrepen voor Comfort

 • Ruime suites met zeezicht, 99% met een privébalkon
 • Royale inloopkasten met veel opbergruimte in 99% van de suites
 • Ruime marmeren en stenen badkamers, vele met dubbele wastafels
 • Persoonlijke service met de beste bemanning tot gast verhoudingen in de industrie
 • Butlerservice in Penthouse Suites en hoger

Inbegrepen voor Plezier

 • Onbeperkte landexcursies
 • Onbeperkte dranken, exclusieve wijnen, ambachtelijke cocktails, speciale koffies en meer
 • Uitgebreide eetgelegenheden, inclusief alle specialiteitenrestaurants zonder extra kosten
 • Aangepaste minibar in de suite, dagelijks bijgevuld, afgestemd op de voorkeuren van de gast
 • Open bars en lounges en dynamisch entertainment en verrijkende ervaringen
 • Onbeperkte toegang tot spafaciliteiten

Inbegrepen voor Gemak

 • Onbeperkte WiFi
 • Vooruitbetaalde fooien
 • Valet wasservice waardoor je licht kunt inpakken en meer kunt verkennen
 • 24-uurs dineren in de suite
 • Een overnachting in een hotel voorafgaand aan de cruise voor gasten in Conciërgesuites en hoger
 • Ervaren conciërgepersoneel om te voldoen aan persoonlijke verzoeken

Voor nog meer flexibiliteit ontvangen gasten die kiezen voor het Ultimate All-Inclusive Cruisetarief ook:

 • Economy Class retourvluchten
 • Transfers per bus tussen luchthaven en schip
 • Royale Blacklane privéchauffeurstegoed ter waarde van US$ 500 per suite (US$ 250 per gast), die kan worden gebruikt voor extra transfers of om gratis transfers per bus te upgraden

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Foto’s verstrekt door Regent Seven Seas Cruises

Lees ook: Ontdek de wereld in stijl met de Upgrade Sale van Oceania Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *