CruiseToTravel genomineerd voor European Travel Awards 2024

De European Travel Awards 2024, die dit jaar voor de derde keer worden uitgereikt, belichten het toppunt van innovatie, uitmuntendheid en toewijding binnen de Europese reisindustrie.

De reissector onderscheidt zich door de integratie van innovatieve technologie, een vastberaden inzet voor duurzaamheid en het creëren van gepersonaliseerde ervaringen. Vooruitgang zoals geautomatiseerde boekingen en biometrische technologie vereenvoudigen het reizen, terwijl de samensmelting van zaken (business) met vrije tijd (leisure), bekend als ‘bleisure’, voldoet aan de behoefte van de hedendaagse reiziger aan uitgebreide reiservaringen. De nadruk op duurzaamheid is sterker dan ooit en dringt aan op een verschuiving naar groenere reisalternatieven en het verkennen van minder traditionele reisperiodes. Er is veel vraag naar gepersonaliseerde ervaringen, wat het belang van authentieke betrokkenheid bij bestemmingen benadrukt. De innovatieve reacties van de sector, waaronder reisabonnementen en digitale paspoorten, onderstrepen de toewijding aan aanpassingsvermogen, milieubeheer en het creëren van uniek op maat gemaakte reiservaringen.

De European Travel Awards zijn gewijd aan het erkennen van de transformatieve inspanningen en opmerkelijke prestaties van bedrijven die een revolutie teweegbrengen in de reissector. Van het leveren van ongeëvenaarde ervaringen en baanbrekende geavanceerde technologie tot het pleiten voor duurzaamheid en op maat gemaakte diensten: de prijzen eren degenen die de industrienormen opnieuw definiëren.

Door uitmuntendheid, innovatie en groene initiatieven onder de aandacht te brengen, prijzen de awards niet alleen de leiders van vandaag, maar inspireren ze ook de bredere sector om uitmuntendheid na te streven en praktijken toe te passen die een positieve impact hebben op de wereldwijde reisgemeenschap.

De European Travel Awards 2024 verwelkomen daarom een breed scala aan deelnemers die een integraal onderdeel zijn van de levendigheid van het Europese reisecosysteem, waaronder hotels, reisbureaus, touroperators, vernieuwers van reistechnologie en transportaanbieders.

De uitslag van de European Travel Awards 2024 wordt in augustus bekend gemaakt.

Lees ook: Nieuw Loyalty Status Match programma voor Royal Caribbean, Celebrity Cruises en Silversea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *