MSC Cruises verwelkomt MSC Seascape

MSC Cruises heeft zopas haar nieuwste vlaggenschip in ontvangst genomen. MSC Seascape is het tweede nieuwe schip voor MSC Cruises in 2022. Net als haar zusterschepen biedt MSC Seascape tal van buitenruimtes waardoor het perfect is voor een uitstapje naar de Caraïben.

msc seascape oplevering

Woensdag 16 november heeft MSC Cruises officieel haar nieuwe vlaggenschip in ontvangst genomen. De opvallende MSC Seascape met volop entertainmentopties en grote buitenruimtes is het grootste cruiseschip dat ooit in Italië werd gebouwd. ​

De oplevering vond plaats in aanwezigheid van reder Gianluigi Aponte, de oprichter en uitvoerend voorzitter van de MSC Group. Bij de ceremonie waren ook Pierfrancesco Vago, uitvoerend voorzitter van MSC Cruises, Pierroberto Folgiero, CEO van Fincantieri, en andere regionale en lokale autoriteiten, hoogwaardigheidsbekleders, belangrijke reisadviespartners aanwezig. Tijdens de traditionele ceremonie, als eerbetoon aan eeuwenoude maritieme tradities, overhandigde Cristiano Bazzara, directeur van de scheepswerf van Fincantieri, aan kapitein Roberto Leotta een ampul met daarin het water dat het eerst de romp van het schip raakte toen het eerder dit jaar te water werd gelaten.

“De MSC Seascape is het tweede schip dat we dit jaar in de vaart nemen, wat de omvang van onze moderne vloot op 21 schepen brengt. We zijn er trots op om dit tweede Seaside EVO-schip binnen onze vloot te verwelkomen, dat de innovatieve Seaside-klasse completeert. De MSC Seascape wil gasten verbinden met de zee. Ze biedt een schat aan buitenruimtes zodat gasten kunnen genieten van het prachtige natuurschoon van de Caraïben, waar ze haar eerste seizoen zal doorbrengen. Het opvallende ontwerp van het schip met bijna 13.000 m2 aan buitenruimte en een uitgestrekte promenade langs de waterkant, nodigt gasten uit om te genieten van hun reis naar het Caribisch gebied en even alles los te laten,” zei Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises.

MSC Seascape wordt op woensdag 7 december 2022 officieel gedoopt in New York City. Vanuit de Big Apple zal het schip vervolgens koers zetten naar Miami voor een eerste seizoen in de Caraïben. Er worden twee verschillende routes van 7 nachten in de Caraïben aangeboden, telkens met vertrek vanuit Miami:

  • Oostelijke Caraïben: Doet Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau op de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek aan
  • Westelijke Caraïben: Doet Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica aan

Voor meer informatie en boekingen kan je terecht op de website van MSC Cruises.

Lees ook: Oceania Cruises onthult mixologieprogramma op Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *