Explora Journeys onthult reisroutes eerste seizoen EXPLORA II

Explora Journeys heeft de inaugurele routes aangekondigd van haar tweede schip EXPLORA II dat in de zomer van 2024 te water zal worden gelaten.

explora journeys

Explora Journeys heeft een reeks reizen en nieuwe bestemmingen onthuld voor het eerste seizoen van EXPLORA II. De reizen stellen gasten in staat om bekende en buiten de gebaande paden gelegen locaties in de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, India, de Indische Oceaan en Afrika te verkennen. Het is de eerste keer dat het luxe lifestyle-merk in deze regio’s zal varen.

Met 25 reizen en 14 langere reizen tussen augustus 2024 en eind april 2025, omvatten de routes 82 unieke havens in 26 landen. In elke aanlegplaats krijgen gasten de kans om de lokale natuur en cultuur te ontdekken door middel van exclusieve activiteiten, terwijl ze exotische bestemmingen op de bucketlist verkennen en zich verdiepen in de locaties door middel van duurzame en op maat gemaakte ervaringen. Alle reizen zijn ontworpen voor de veeleisende reiziger die langer wil blijven, later wil vertrekken en diepgaander wil reizen.

Het merk biedt gasten een langzamer reistempo, onconventionele aankomst- en vertrektijden en de mogelijkheid om meer tijd op elke bestemming door te brengen met overnachtingen in de haven om ervoor te zorgen dat ze zich volledig kunnen onderdompelen in de lokale cultuur en omgeving.

Michael Ungerer, de Chief Executive Officer van Explora Journeys: “Dit is een nieuw hoofdstuk voor het merk, we zijn buitengewoon trots om EXPLORA II en deze nieuwe reisroutes te onthullen. Ons portfolio van bestemmingen wordt voortdurend uitgebreid en we kijken ernaar uit om gasten aan boord van onze schepen te verwelkomen om te genieten van unieke ervaringen in ongelooflijke landen waar ze in staat zullen zijn om weer in contact te komen met zichzelf, terwijl ze in contact komen met de mensen die ze ontmoeten, de omgeving en de lokale gemeenschappen.”

EXPLORA II doorkruist eerst de Middellandse Zee en bereikt havens in Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus, Israël en Kroatië, waar gasten zich onderdompelen in de oude geschiedenis van elk land, genieten van hun traditionele en kenmerkende culinaire smaken en genieten van de omringende kunst, kleuren en architectuur.

Een ongelooflijk scala aan activiteiten wacht op de gasten van EXPLORA II die enkele van de mooiste steden en eilanden in de Middellandse Zee kunnen bezoeken, zoals de eeuwige stad Rome, Sicilië, Menorca om vervolgens de oostelijke Middellandse Zee te bereiken met de eilanden Mykonos, Santorini , Kalamata en Corfu, landen van mythische goden, architectuur, eten en oude cultuur.

Na het verkennen van de grootsheid van Israël, zal EXPLORA II door het Suezkanaal gaan en zijn gasten laten genieten van de schoonheid van Egypte, het land van de farao’s, met zijn erfgoed, aloude tradities, immense woestijnen en levendige oases. Het schip vaart vervolgens naar het Arabische schiereiland richting Saoedi-Arabië, vaart langs de kustlijn van de Rode Zee en bezoekt de werelderfgoederen van Al Ula en Hegra. EXPLORA II vaart vervolgens naar de Arabische Golf om innovatieve, nieuwe en levendige steden te bezoeken, zoals Doha, Dubai en Abu Dhabi, bekend om hun hoge wolkenkrabbers die contrasteren met oude paleizen en prachtige moskeeën.

EXPLORA II bereikt dan de kust van India, waar gasten alles kunnen ontdekken, van de stomende groenblijvende bossen van de West-Ghats, een oorspronkelijke verloren wereld van donderende watervallen en smaragdgroene theeplantages, die klimmen van de stranden van Goa tot het achterland van Keralan voorbij Kochi, en op naar de onverzadigbare energie van Mumbai. In dit land komen traditie en moderniteit samen in een breed scala aan kleuren en de natuurlijke en door de mens gemaakte omgevingen bestaan ​​in harmonie naast elkaar om tot de verbeelding te spreken.

De ontdekkingsreis gaat verder naar de eilanden van de Indische Oceaan, inclusief de Seychellen en de Malediven, om vervolgens de natuurlijke heiligdommen van Afrika te bereiken met tussenstops in Mozambique, Tanzania, Madagaskar, Kenia, Mauritius en Zuid-Afrika. Ontspannende witte zandstranden en kristalhelder water maken plaats voor de Serengeti-savanne, waar gasten safari’s in ecotenten met olifanten en luipaarden kunnen beleven. Tijdens het zeilen over de zuidelijke equatoriale kust kunnen huidige gasten genieten van de geluiden van de natuur, wilde dieren met een wow-factor ervaren, genieten van lokale ambachtsmarkten of een tribale onderdompeling die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende reizigers zal voldoen.

Lees ook: Oceania Cruises stelt nieuwe 33-daagse Grand Voyage voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *