Twee schepen van MSC Cruises vertrekken tegelijkertijd op wereldcruise

Vandaag vertrekken twee schepen van MSC Cruises tegelijkertijd voor een cruise rond de wereld, iets dat nooit eerder is vertoond in de sector. De cruisemaatschappij verwelkomt meer dan 5.000 gasten voor een reis rond de wereld aan boord van de MSC Magnifica en MSC Poesia.

msc poesia magnifica cruise schip

MSC Poesia en MSC Magnifica zijn donderdag 5 januari vanuit Genua, Italië, gelijktijdig op wereldreis vertrokken. De dubbele World Cruise van MSC Cruises is een absolute primeur voor de cruisesector.

MSC Magnifica neemt haar gasten mee op een onvergetelijk 119-daagse reis rond de wereld. De gasten aan boord van MSC Poesia verkennen gedurende 117 dagen de wereld. De twee schepen varen het begin van hun cruises samen maar nemen aan de rand van de Middellandse Zee afscheid van elkaar om vervolgens via verschillende routes rond de wereld te reizen.

Tijdens hun cruise zullen de gasten niet alleen de meest spectaculaire bestemmingen ter wereld bezoeken, maar de wereld ook ontdekken via hun smaakpapillen. Naast de hoogwaardige internationale dineermogelijkheden aan boord, kunnen ze tijdens de World Cruises 2023 iets extra speciaals beleven met menu’s die zijn samengesteld door bekroonde chefs.

Deze chefs uit diverse delen van de wereld zullen op verschillende momenten tijdens de cruises aan boord komen om complete drie- of vier gangenmenu’s te bereiden die elk het allerbeste van hun lokale keuken laten zien.

Om de ervaringen van de gasten nog verder te verrijken heeft MSC Cruises een speciaal programma samengesteld met tal van uiteenlopende activiteiten, variërend van ijsbeeldhouwen tot champagne proeven, een breed scala aan gastlezingen over gespecialiseerde onderwerpen, meer dan 30 verschillende grootschalige shows, gastoptredens plus danslessen, taalklassen en nog veel meer.

Wie in 2023 nog tal van wereldlocaties wil ontdekken kan de laatste beschikbare kajuiten boeken op deeltrajecten van de MSC World Cruises 2023 via de website van MSC Cruises.

Ook in 2024 kan je samen met MSC Cruises de wereld ontdekken. De MSC World Cruise 2024 start in januari 2024. Tijdens de reis biedt een gloednieuwe route de mogelijkheid om 52 fantastische bestemmingen in 31 verschillende landen te ontdekken. De reis voert door de Middellandse Zee en de Rode Zee, Zuid-Amerika, de Caraïben, de VS & Canada, waarna wordt teruggekeerd naar Europa via Groenland en IJsland. Meer informatie over de MSC World Cruise 2024 vind je in dit artikel.

Lees ook: Holland America Line vaart in 2024 naar de poolcirkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *