Norman Mark nieuwe GM van prestigieuze Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussel

Deutsche Hospitality, het moederbedrijf van Steigenberger Hotels, heeft Norman Mark aangesteld als het nieuwe hoofd van Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels, een van de meest vooraanstaande hotels in Europa.

Norman Mark, de nieuwe General Manager van Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels, heeft een schat aan ervaring in de high-end hotelindustrie. Mark begon als Chef de Rang in het Baur au Lac Hotel in Zürich, ging vervolgens naar het Sheraton Frankfurt als Assistant Food & Beverage Manager en naar het Concord Hotel Berlin (2010) als Director of Food & Beverage.

In 2012 kwam Norman Mark bij het merk Steigenberger waar hij managementfuncties bekleedde in Berlijn, Brussel, Bayreuth en Potsdam. Daarna kreeg hij de functie van General Manager van het Schlosshotel Berlin en, meer recentelijk, leidde hij het 5-sterren Hommage Hotel Maison Messmer in Baden-Baden.

Hij is ook zeer vertrouwd met Steigenberger, omdat hij in 2015-2016 als General Manager ad interim sleutelposities heeft bekleed in de Steigenberger hotels in Berlijn, Bayreuth, Potsdam en Brussel.

Het Wiltcher’s aan de prestigieuze Louizalaan beschikt over 267 elegante kamers en suites en comfortabele lounges. Vier bars en restaurants bieden de gasten een breed scala aan gastronomische hoogstandjes. Een van de troeven is ongetwijfeld het met een Michelin-ster bekroonde restaurant La Canne en Ville, waar gasten kunnen genieten van de Franse en internationale keuken.

Lees ook: Binnenkijken in de totaal vernieuwde Oceania Riviera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *