Droomreizen in Europa – De mooiste plekken die je bezocht moet hebben

Droomreizen in Europa bevat een selectie van de mooiste plekken die je op ons continent bezocht moet hebben, samengesteld door de experts van National Geographic.

Ben jij ook zo’n nieuwsgierige reiziger die de meest idyllische plekjes, betoverende vergezichten en uitzonderlijke locaties wil ontdekken en beleven? Of hunker je er al zo lang naar om die ene droomreis naar de mooiste plekjes van Europa te maken? Droomreizen in Europa bevat een selectie van de mooiste plekken die je in Europa bezocht moet hebben.

Droomreizen in Europa neemt je in negen uitgebreide hoofdstukken mee naar bekende en minder bekende bestemmingen in Europa. De verschillende hoofdstukken laten je via verschillende transportmogelijkheden – over het water, met de wagen, per trein en te voet – kennismaken met de mooiste en meest unieke bestemmingen op ons continent. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij alles wat Europa ons te bieden heeft op vlak van gastronomie, cultuur en geschiedenis. Het meer dan 200 pagina’s tellende koffietafelboek is dan ook een schatkamer vol verleidelijke bestemmingen en staat boordevol tips en redenen om ze nu te ontdekken.

Droomreizen in Europa is samengesteld door de legendarische reisschrijvers van National Geographic en bevat zowel bekende routes als minder bekende bestemmingen. Zo nemen de schrijvers je mee langs de mooie ringweg van IJsland, laten ze je Ierland met paard en wagen beleven, tonen ze de mooiste wandeltochten door de Karpaten en geven ze tips en ideeën over de beste stranden langs de Dalmatische kust. Droomreizen in Europa is dan ook de perfecte leidraad voor reizigers die hunkeren naar uitzonderlijke reizen.

Elke mogelijke vorm van transport wordt besproken: is het over het water, met de trein, in de lucht of te voet. Elk hoofdstuk bevat verbluffende foto’s, kaarten in kleur en praktische tips. Droomreizen in Europa is zowel informatief als inspirerend. Dit luxueuze boek is dan ook een levenslange bron van inspiratie.

Je kan Droomreizen in Europa in de boekhandel vinden en hier online bestellen.

Lees ook: 5 inspiratietips voor een bezoek aan Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *