Nieuwe Simpelweg reisgidsen brengen je naar de leukste plekjes ter wereld

Uitgeverij Lannoo lanceerde dit voorjaar een nieuwe reeks reisgidsen onder de naam Simpelweg. De gidsen onderscheiden zich in helderheid en eenvoud, zijn praktisch in gebruik en snel te raadplegen. Bovendien hebben ze een handig formaat zodat ze makkelijk in je tas of rugzak passen.

De Simpelweg reisgidsen zijn speciaal gemaakt voor wie niet houdt van overbodige details maar wel graag naar de essentie gaat: wat moet je zien en doen, waar vind je de beste adresjes. De samenstellers claimen alvast ‘De meest praktische reisgids ter wereld’ samengesteld te hebben.

Elke gids is samengesteld door een team van onder meer locals die de bestemming door en door kennen en die de nodige praktische informatie, de beste routes en bestemmingen op een bondige, heldere manier voorstellen. Ze suggereren verschillende rondritten, geven je tips voor uitstapjes en verklappen hun favoriete adressen. Dankzij de duidelijke kaarten en plattegronden weet je ze zonder stress te vinden.

  • Gemakkelijk en snel te raadplegen
  • Superduidelijke kaarten en plattegronden
  • De mooiste plekken en leukste activiteiten
  • De beste adressen van locals
  • Inclusief grote en kleine reisroutes
  • Handig formaat om mee te nemen

Nu nog gauw een bestemming kiezen, door Simpelweg te bladeren en je bent klaar voor je volgende vakantie!

Momenteel zijn er 10 Simpelweg reisgidsen beschikbaar: Schotland, Toscane, Sicilië, Kreta, Andalusië, Kroatië, IJsland, Portugal, Ierland en Corsica. De Simpelweg reisgidsen zijn te koop in de boekhandel en je kan ze hier online bestellen.

Lees ook: Wijnroutes Nederland en België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *