Singapore Airlines vliegt vanaf volgend jaar weer non-stop tussen Brussel en Singapore

Singapore Airlines lanceert vanaf 5 april 2024 opnieuw non-stopvluchten tussen Singapore en Brussel. Daarmee keert de luchtvaartmaatschappij na ruim 20 jaar terug naar deze populaire bestemming.

Singapore Airlines (SIA) zal vier wekelijkse vluchten naar Brussel uitvoeren met de langeafstandsvariant van haar Airbus A350-900. Dit toestel beschikt over 253 zitplaatsen in drie klassen: 42 in Business Class, 24 in Premium Economy Class en 187 in Economy Class.

4 vluchten per week

Onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties zal vlucht SQ304 op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 23.55 uur (plaatselijke tijd) vertrekken van Singapore naar Brussel. De terugvlucht, met vluchtnummer SQ303, zal op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag om 12.10 uur (plaatselijke tijd) vertrekken van Brussel naar Singapore.

Met Brussel erbij wordt het aantal Europese bestemmingen in het SIA-netwerk verhoogd naar 13. Dat weerspiegelt het engagement van de luchtvaartmaatschappij om meer vluchten aan te bieden naar deze belangrijke regio.

“Brussel is een belangrijk Europees economisch en politiek centrum, en met de lancering van deze vluchten prijkt een extra historische en charmante stad op de lijst van SIA’s bestemmingen. Het biedt onze klanten die vanuit Europa reizen een extra overstappunt naar Singapore en de ruimere regio Azië-Stille Oceaan via onze hub Changi Airport. SIA zal haar netwerk blijven evalueren en op zoek gaan naar mogelijkheden om haar klanten meer opties te bieden,” aldus Dai Hao Yu, waarnemend Senior Vice President Marketing Planning bij Singapore Airlines.

Tickets voor de vluchten van Singapore Airlines tussen Singapore en Brussel zullen vanaf 13 september 2023 geleidelijk te koop worden aangeboden. 

Lees ook: Holland America Line stelt cruiseseizoen 2024-2025 in Azië voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *