Explora Journeys onthult afvaarten voor EXPLORA I en II tot en met april 2026

Om de groei van Explora Journeys in Noord-Amerika te ondersteunen zullen er in de winter van 2024 twee schepen in het Caribisch gebied varen. De luxe rederij zal ook regelmatige, kortere reizen van zeven nachten aanbieden. De nieuw ontworpen reizen bieden gemak en toegankelijkheid en bieden tegelijkertijd ervaringen buiten de gebaande paden.

Het nieuwe luxe lifestylemerk Explora Journeys heeft de afvaarten onthuld voor EXPLORA I en EXPLORA II tot en met april 2026.

De zorgvuldig samengestelde reizen bieden een aantrekkelijk aanbod van afvaarten van verschillende lengtes, variërend van kortere reizen van 6 tot 8 nachten tot langere reizen van 19 tot 21 nachten en bieden toegankelijke thuishavens zoals Barcelona, ​​Civitavecchia/Rome, Miami of Bridgetown.

De reizen zijn zorgvuldig ontworpen om een ​​langzamer reistempo mogelijk te maken en om reizigers de mogelijkheid te geven meer tijd op elke bestemming door te brengen met overnachtingen in de haven, zodat ze volledig kunnen worden ondergedompeld in de lokale cultuur en omgeving. Op elke bestemming biedt Explora Journeys inspirerende mogelijkheden voor gasten om authentieke culturele, historische en culinaire hoogstandjes te ontdekken vanuit een buitengewoon perspectief.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman Cruise Division van MSC Group: “We hebben ongelooflijk veel tevreden reacties ontvangen van de gasten die tot nu toe met ons hebben gevaren. Terwijl het merk blijft groeien en uitbreiden, is het belangrijk dat we naar feedback luisteren en erop reageren. Daarom hebben we besloten onze reisplanning te verfijnen en ben ik betrokken geweest bij het ontwerpen van de nieuwe reizen, waarbij ik voortbouwde op mijn eigen reiservaringen en daarmee het persoonlijke tintje gaf dat de kern vormt van Explora Journeys.”

De heer Vago vervolgt: “We hebben nu regelmatige, kortere reizen van zeven nachten die handig zijn voor degenen die weinig tijd hebben, en we hebben ervoor gezorgd dat we gemakkelijk bereikbare thuishavens hebben. We weten dat tijd kostbaar is en dat echte luxe draait om het maken van herinneringen en betekenisvolle verbindingen – dit is de Ocean State of Mind.”

Aangepaste routes

EXPLORA I

De reizen van EXPLORA I van oktober 2024 tot april 2025 zijn herzien zodat het schip in het Caribisch gebied zal varen om de groei van het merk in Noord-Amerika te ondersteunen. Haar winterseizoen 2024-2025 begint met een Grand Journey van Barcelona naar het Caribisch gebied met stops in Bridgetown, Pointe-à-Pitre, St John’s en San Juan.

Van april en november 2025 vaart EXPLORA I in de Middellandse Zee, waar gasten kunnen genieten van de moeiteloze stijl van het mediterrane leven, terwijl ze de aroma’s van zeelucht, aromatische kruiden en citrustonen in zich opnemen, terwijl ze een mengeling van culturele, historische en culinaire hoogstandjes ontdekken. Geniet van de ongetemde schoonheid van het oostelijke Middellandse Zeegebied met het opvallende azuurblauw van de eilanden in de Egeïsche Zee en de idyllische Dalmatische kust.

In de winter van 2025-2026 zal EXPLORA I de Rode Zee en het Arabische Schiereiland bevaren – een regio vol geschiedenis en cultuur, met geurig voedsel, bruisende souks of ontsnapping naar de rust van een woestijnoase.

EXPLORA II

EXPLORA II vaart haar eerste reis van Barcelona, ​​Spanje naar Civitavecchia (Rome) – met een bezoek aan Ibiza, Spanje; Port-Vendres, Frankrijk, dat de sfeer van een charmant dorp aan het water omvat; pittoresk Portofino, Italië; genesteld tussen met olijfbomen bedekte hellingen; Monte-Carlo, Monaco en Port Santo Stefano in Italië, een van de best bewaarde geheimen van Italië, omzoomd met verborgen baaien en vuurtorens.

Daarna zal ze tot november 2024 in de westelijke Middellandse Zee blijven varen, waarna ze de Atlantische Oceaan zal oversteken om tijdens de wintermaanden zonovergoten Caribische reizen aan te bieden.

In mei 2025 zal EXPLORA II de zomer doorbrengen met het aanbieden van een betoverende verzameling reizen, gevuld met stops op cultureel rijke locaties met gemakkelijke inscheping in Barcelona of Civitavecchia/Rome.

De winter van 2025-2026 zal EXPLORA II doorbrengen in de oostelijke Caraïben met een warme bries, wit zand en de glinsterende blauwtinten van de Caribische Zee, reizen naar Pointe-a-Pitre in Guadeloupe; Roseau, Dominica; Kleine Baai, Montserrat en Marigot, St. Martin.

Contacteer ons voor meer informatie en om uw luxe vakantie aan boord van Explora journeys te boeken.

Lees ook: Vaar mee met de Culinary Masters’ Cruise van Oceania Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *