Cyprus Airways start nieuwe verbinding tussen Brussel en Larnaca

Volgend jaar verbindt Cyprus Airways het eiland twee keer per week met het hart van Europa. Vanaf de zomer wordt de frequentie opgetrokken naar drie vluchten per week.

Cyprus Airways heeft bekendgemaakt dat ze vanaf 5 februari 2024 twee keer per week, elke maandag en donderdag, een rechtstreekse vlucht gaan uitvoeren tussen Brussel en Larnaca. Vanaf de zomer wordt dit uitgebreid naar drie wekelijkse vluchten.

Paul Sies, CEO van Cyprus Airways, uitte zijn enthousiasme en zei: “We zijn er heel blij mee onze vluchten naar Brussel aan te kondigen. Aan boord van onze ultramoderne Airbus A220 kunnen passagiers een ongeëvenaarde ervaring verwachten met superieure Economy- en Business Class-voorzieningen, gekenmerkt door grote ramen, een serene cabine-ambiance en ruime zitplaatsen met voldoende beenruimte. De uitzonderlijke brandstofefficiëntie en het op de passagiers gerichte ontwerp van de A220 maken dit het optimale vliegtuig voor deze route.”

Hij vervolgt: “Dit markeert een aanzienlijke stap in het verbeteren van de connectiviteit tussen Cyprus en Europa, dat niet alleen zakelijke en overheidsbanden koestert, maar ook tegemoetkomt aan de reiswensen van degenen die op zoek zijn naar de zonovergoten schoonheid van Cyprus.”

Paul Sies concludeerde: “Onze uitbreiding naar Brussel is een bewijs van ons streven naar uitmuntendheid in dienstverlening en duurzaamheid. De Airbus A220, met zijn revolutionaire kenmerken, symboliseert onze toewijding om een ​​comfortabele reis te bieden en tegelijkertijd prioriteit te geven aan verantwoordelijkheid voor het milieu. Cyprus Airways vliegt niet alleen naar nieuwe horizonten, maar ook naar een toekomst die duurzaamheid en het welzijn van de passagiers omarmt.”

Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, verwelkomt de samenwerking en zegt: “We zijn zeer verheugd om Cyprus Airways te verwelkomen op Brussels Airport. Het ultramoderne Airbus A220-vliegtuig zal Brussel met Larnaca verbinden voor overheids- en zakenreizen, maar ook zonaanbidders naar het prachtige eiland Cyprus brengen.”

Lees ook: Viking kondigt 10 extra rivierschepen aan in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *