Oceania Cruises biedt gratis hotelverblijf vóór de cruise aan op bepaalde afvaarten in 2024 en 2025

Oceania Cruises biedt gasten een gratis hotelverblijf vóór de cruise aan op een reeks afvaarten gedurende eind 2024 en 2025. Het aanbod betekent dat nieuwsgierige reizigers het gemak hebben om een ​ dag vóór de inscheping van hun cruise aan te komen en de mogelijkheid hebben, om in alle rust, de vertrekhaven te ontdekken duiken vooraleer ze ontspannen in het comfort van de kleine, luxueuze schepen van Oceania Cruises.

Deze aanbieding is beschikbaar op 33 afvaarten waarbij gasten verre locaties verkennen, zoals Brazilië, de Canarische Eilanden, Japan, Singapore, Bali en Nieuw-Zeeland terwijl ze varen op bestemmingsrijke routes variërend van 11-daagse verkenningen tot een uitgebreide reis van 35 dagen. De aanbieding is beschikbaar voor reserveringen gemaakt tussen 1 april 2024 en 31 mei 2024, waardoor gasten ruim de tijd hebben om hun volgende cruise op hun bucketlist te kiezen.

Met dit genereuze aanbod kunnen reizigers hun cruisevakantie beginnen met extra comfort en gemak. Tijdens het gratis hotelverblijf vóór de cruise kunnen ze ervoor kiezen om meer tijd door te brengen in het Ginza-district van Tokio, het adembenemende uitzicht op de Tafelberg in Kaapstad te bewonderen of zich onder te dompelen in de kleurrijke, zonovergoten cultuur in Rio de Janeiro voordat ze zich naar hun volgende bestemming begeven.

“Dit exclusieve gratis hotelverblijf voorafgaand aan de cruise geeft onze gasten de mogelijkheid om hun reis nog relaxter te beginnen en enkele van de grootste steden ter wereld op een diepere en authentiekere manier te ervaren”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “We weten dat onze gasten ervan genieten om zich onder te dompelen in de lokale levensstijl, en onze bestemmingsgerichte aanpak maakt het nog gemakkelijker voor onze gewaardeerde gasten om meer tijd te besteden aan het verrijken van culturen, het ervaren van overheerlijke keukens en het omarmen van iconische steden.”

5 topreizen met gratis pre-cruisehotel

Astounding Australasia, Singapore naar Auckland

Breng meer tijd door met dwalen door de Gardens by the Bay en geniet van een Singapore Sling voordat je aan boord van Regatta naar Jakarta vertrekt en vervolgens Bali, Papoea-Nieuw-Guinea en Australië verkent. De eindhalte van deze cruise is Auckland.

Vertrekdatum: 14 november 2024

Exotic Atlantic Shores, Rio de Janeiro naar Cape Town

Geniet van de zon en de cultuur in de meest levendige stad van Brazilië voordat je aan boord van de Insignia vertrekt om dit exotische continent te verkennen, de Atlantische Oceaan over te steken en in Namibië te landen vooraleer je van boord gaat in Kaapstad.

Vertrekdatum: 27 januari 2025

Tropics of the Far East, Tokyo naar Singapore

Breng een avond door met het bewonderen van de felle lichten van het Ginza-district en zie hoe het bruisende leven van Tokio tot leven komt, voordat je aan met de Riviera vertrekt om naar het zuiden te reizen en Japan, de Filippijnen, Maleisië, Brunei en Indonesië te verkennen, eindigend in Singapore.

Vertrekdatum: 14 februari 2025

Africa Navigator, Cape Town naar Barcelona

Ontdek Kaapstad op Boulders Beach met de aanwezige pinguïns of tussen de kleurrijke gebouwen van het Bo Kaap District. Aan boord van Nautica ontdek je Namibië, Angola, São Tomé en Principe, Togo, Ghana, Ivoorkust, Senegal, Kaapverdië, de Canarische Eilanden, Marokko en een selectie van Spaanse havens voordat je van boord gaat in Barcelona.

Vertrekdatum: 22 mei 2025

Outback & Island Pearls, Bali naar Papeete

Ervaar het weelderige landschap van Bali of geniet van een zonsondergang op het strand voordat je aan boord van Regatta stapt en naar Australië, Vanuatu, Fiji en Samoa reist. De cruise eindigt in Tahiti.

Vertrekdatum: 23 juni 2025

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Deze vijf cruises brengen je langs de verborgen schatten van Noord-Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *