Regent Seven Seas Cruises biedt ongeëvenaarde waarde tijdens het cruisen naar exotische bestemmingen

Regent Seven Seas Cruises biedt reizigers exclusieve kortingen via haar nieuw gelanceerde aanbod The Exotics Edition. Bij het boeken van geselecteerde reizen in 2024 en 2025 tussen mei en 30 juni 2024, kunnen gasten tot 45% per persoon besparen op de cruisetarieven. Hierdoor ontstaat er ruimte om te genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring voor minder.

Bovendien ontvangen gasten op geselecteerde cruises binnen het aanbod een inbegrepen 3-nachten pre- of post-cruise landprogramma om bestemmingen nog beter te verkennen.

Exclusief aanbod

Het exclusieve aanbod is beschikbaar op 28 cruises variërend van 10 tot 25 nachten. Nog meer redenen voor reizigers om zich onder te dompelen in enkele van ’s werelds meest exotische en onderscheidende bestemmingen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten, de Zuidelijke Stille Oceaan, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Het aanbod is geldig op Veranda Suites tot Concierge Suites op Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, en Seven Seas Splendor, en Veranda Suites tot Penthouse Suites op Seven Seas Voyager.

​​”Bij Regent Seven Seas Cruises zijn we er trots op onze gasten meeslepende en cultureel verrijkende reisroutes aan te bieden. Daarom zijn we verheugd om The Exotics Edition te onthullen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Met onbeperkt inbegrepen landexcursies, specialiteitenrestaurants, premium dranken en nog veel meer, is een Regent-cruise de perfecte manier voor reizigers om onvergetelijke herinneringen te creëren in deze bucket-list-waardige bestemmingen.”

Toegevoegde waarde

Marcel Von Rotz, Senior Sales Manager Northern Europe, Eastern Europe, Benelux & Africa bij Regent Seven Seas Cruises zegt: “Het garanderen van het succes van onze Benelux reispartners is een topprioriteit voor ons, daarom streven we ernaar om hen de best mogelijke promoties met toegevoegde waarde aan te bieden zodat zij hun klanten aan kunnen moedigen om een ongeëvenaarde Regent ervaring te beleven. The Exotics Edition biedt onze vertrouwde reispartners de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren nu we de zomer ingaan met sensationele reizen naar ’s werelds meest exclusieve bestemmingen.”

Voor terugkerende reizigers of degenen die voor het eerst de wonderen van Regent ontdekken, is het aanbod van The Exotics Edition beschikbaar aan boord van Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Splendor en Seven Seas Voyager, met aanloophavens zoals Papeete, Frans-Polynesië; Tokio, Japan; Kaapstad, Zuid-Afrika; en Montevideo, Uruguay.

‘s Werelds meest luxueuze vloot

Door gebruik te maken van dit exclusieve aanbod kunnen gasten genieten van ongeëvenaarde luxe, voor minder aan boord van ‘s werelds meest luxueuze vloot, terwijl ze in stijl adembenemende bestemmingen over de hele wereld verkennen. Met meer dan 550 bestemmingen wereldwijd, is Regent Seven Seas Cruises ’s werelds toonaangevende cruisemaatschappij. Het steeds groeiende scala aan luxe inbegrepen in de cruiseprijs betekent dat gasten kunnen genieten van een ontspannen cruise met onbeperkte landexcursies, gastronomische gerechten in een scala aan specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, uitstekende wijnen en sterke dranken, in-suite drank en dagelijks bij gevulde minibar, boeiend entertainment, onbeperkte internettoegang, valet wasservice en fooien.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Oceania Cruises kondigt Tropics and Exotics-collectie 2025-2026 aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *